11.9.2018

Ainetiimien vetäjien tapaaminen 10.9.18

Lukioiden ainetiimien toiminta siirtyy vuodenvaihteessa Tampereen lukiokoulutukselta Osakkeelle ja tämä syksy on jo siirtymäaikaa. Pirkanmaan lukioiden ainetiimitoiminnan juuret ovat vuosituhannen alussa ja tiimien vetäjillä on kaikilla usean vuoden kokemus toiminnasta.

Ainetiimit tapaavat useimmiten kahdesti vuodessa. Ammattiaineiden omien järjestöjen ohella ja sosiaalisen median verkostoja täydentämässä olevat ainetiimit ovat yhä tarpeen. Suunnitelmana on, että vetäjät tapaavat kahdesti vuodessa, yleensä syys- ja tammikuussa. Tuossa välissä tapahtuvaan viestintään päätettiin tapaamisessa luoda ainetiimien vetäjien -Facebook-ryhmä.

Tämän syksyn osalta toiminta jatkuu kuten tähän asti, mutta uutena on tullut tämä blogi. Huolehdi tiedot tapaamisesta ajoissa tapahtumakalenteriin, sillä ihan jokainen ainetiimistänne kiinnostunut ei varmastikaan ole sähköpostilistallanne. Tapaamisen jälkeen tänne blogiin odotellaan kuvausta siitä, mitä opitte ja jos teillä on jakaa materiaaleja ja jokunen hyvä linkki tai vinkki, niin niille on aina kysyntää - myös yli ainetiimi- ja maakuntarajojen. Tarkemmat ohjeet päivittyvät tiimien vetäjien sivulle.

Osakkeen kautta saatte tarvittaessa Adobe Connect -videoneuvotteluhuoneen ainetiimin tapaamista varten. Voitte myös vinkata tiimillenne, kun mielenkiintoisia webinaareja tulee tarjolle. Eri tahojen opetusalalle suunnattuja webinaareja löydät kootusti Matleenan blogista. Työpajatoiveita Osakkeen järjestämille helmikuun Tuunaa tuntisi -messuille voitte myös ideoida. Kommentoi suoraan tähän blogiin, sinun ei tarvitse edes kirjautua, tai etsi henkilöitä yhteystiedot-sivulta.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti