4.11.2018

Venäjän ainetiimi kokoontui Pirkkalassa ke 24.10.

Venäjän ainetiimitapaamiseen saapui tällä kertaa kahdeksan venäjänopettajaa eri puolilta Pirkanmaata. Tapaaminen pidettiin Pirkkalan yhteislukiossa. Oli mukavaa tavata sekä tuttuja että entuudestaan tuntemattomia kollegoja ja vaihtaa kuulumisia venäjän opiskelusta lukiossa. Pienen tutustumiskierroksen ja tilannekatsauksen jälkeen tutustuimme Pirkkalan yhteislukio Silmun uusiin muuntuviin tiloihin. 

Tapaamisen pääteemana oli venäjän sähköinen yo-koe. Tänä syksynä myös venäjän opiskelijat pääsivät ensimmäisen kerran osalliseksi sähköisestä yo-kokeesta, joten ainetiimissä keskusteltiin yo-kokeen sisällöstä ja toteutuksesta. 

Kahvin jälkeen seuraamme liittyi Ylioppilastutkintolautakunnan jäsen ja YTL:n venäjän jaostossa työskentelevä Arto Lehmuskallio, joka kertoi meille yo-kokeen laadinnasta, arvioinnista ja sensorityöskentelystä. Kävimme läpi syksyn sähköistä yo-koetta eri näkökulmista ja keskustelimme teknologian tuomista mahdollisuuksista yo-koetehtävien laadinnassa.

Tapaaminen oli kaiken kaikkiaan erittäin onnistunut ja oli mukavaa, että paikalle oli saapunut niin mukava määrä opettajia. Kevätlukukaudella jatketaan ja hyviä ideoita tapaamisen aiheeksi otetaan vastaan.

Kaisa Putaja
kaisa.putaja(a)pirkkala.fi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti