15.11.2020

Espanjan ainetiimissä vieraita Perusta

Espanjan ainetiimi tapasi ensimmäistä kertaa etänä. Tämä mahdollisti myös kouluttajien palkkaamisen merten takaa. Saimme kuulla paikallisten asiantuntijoiden Yi Echeandian ja Rosa Chiclayon (ks. esittäytyminen) esityksen Perun kulttuurisesta moninaisuudesta, ja sen taustalla vaikuttaneista tekijöistä, muuttoaalloista 500 vuoden ajalta. Kouluttajat esittelivät meille myös ehdotuksensa, miten aihetta voisi käsitellä suomalaisten opiskelijoiden kanssa.

Webinaarin lopuksi eläväisen keskustelun lomassa totesimme, että olisi mukava jatkaa yhteistyötä jossain muodossa tulevaisuudessakin. Materiaaliin voimme tutustua rauhassa, ja sieltäkin saattaa nousta uusia teemoja, joihin syventyä seuraavissa tapaamisissamme. Minua alkoi erityisesti kiinnostaa kiinalaisten vaikutus Perun kulttuuriin, ja haluaisin tietää lisää Kiinan tämän hetken vaikutusvallasta espanjankielisissä maissa.

Itse olin tyytyväinen myös tekniseen toteutukseen, kaikki halukkaat ilmeisesti löysivät langoille. Zoomiin vaihtamisen ansiosta kouluttajilla oli mahdollisuus jakaa oma näyttönsä meille, jolloin laajahkon materiaalin läpikäynti oli sujuvaa.

Lisää palautetta ja ehdotuksia jatkosta voi lähettää minulle sähköpostitse.
Anri.Tuohimaki(at)ylojarvi.fi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti