24.5.2021

Ruotsin ainetiimi virtuaalinäyttelyssä

Aloitimme nauttimalla kupin kuumaa ja kuuntelemalla Juho Rasan esitystä hänen tehtävästänsä ruotsin kielen lähettiläänä. 

Tämän jälkeen jatkoimme aiheesta hyvinvointi ja onnellisuus. Katsoimme professori Micael Dahlenin ruotsinkielisen performanssiluennon ”Om lycka” ja keskustelimme aiheesta. Luento on toteutettu yhteistyössä Nobel-museon ja Dramatenin kanssa. Luennossa esiintyivät myös näyttelijä Johan Ulveson ja pianisti Göran Martling. Esitys koostui viidestä osasta:

Inledning. Lycka är inte så enkelt.
Lycka är en grym gud.
Lycka är svårt att välja.
Lycka är tid.
Lycka är relativ.

Voit lukea lisää: Nobelprize-museon sivulta: Performance Lectures – Se det populära scenkonceptet digitalt.

Iltapäivän lopuksi pääsimme nauttimaan Tukholman Fotografiska-museon liveopastuksesta. Opas Catarina Harling kertoi innostavasti ja asiantuntevasti näyttelyistä Mirage (Lovisa Ringborg), Coexistence (Cho Gi-Seok) ja At the Still Point (Sarah Moon).

Pirkkalan lukio lupasi ottaa vetovastuun ruotsin ainetiimistä tulevana syksynä.
Kiitos siitä 😊

Hyvää kesää kaikille!

Toivottavat Tiina Nokkonen ja Nina Forsblom

Ruudunkaappauskuva virtuaalinäyttelystä. Kuvassa näkyy opas ja kaksi taulua, toisessa pään kohdalla on puska auringonkukkia, toisessa naisella on lähes läpinäkyvä kasvomaski.
Fografiska-museon näyttelyn liveopastus. 

Ruudunkaappauskuva virtuaalinäyttelystä. Kuvassa näkyy opas ja viisi lähes mustavalkoista taulua. Suurimassa on pitkänokkainen lintu, muissa mm. pilvien muotoja.
Fografiska-museon näyttelyn liveopastus. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti